Lennart Håkansson 2

Lennart Håkansson, ansvarig utgivare för Affärer i norr

Välkommen till Affärer i norr!

Luleå Det är med glädje och mycken spänning jag nu drar igång Affärer i norr. En idé jag haft länge och nu äntligen har fått tid att satsa på. /Lennart Håkansson

Är du beslutsfattare? Intresserad av näringslivet? Politiker? Journalist? Vill du följa affärslivet i Norrbotten på distans? 

Då tillhör du vår målgrupp.

Nu startar vi affäret i norr, en dagligt uppdaterad sajt med affärsnyheter. Den innehåller nyheter om företagande i Norrbotten, och nyheter från andra håll som är av intresse för företagare här. Vi skickar ut ett nyhetsbrev tidigt på morgonen med allt som är viktigt att känna till när arbetsdagen börjar. Du som prenumerar får koll på läget på fem minuter.

Vår vision: Ha koll och ge mer. Vi vill ge mer om det som händer i näringslivet i Norrbotten, både stort och smått.  Och underlätta för alla som snabbt vill ha koll på nyhetsflödet. För dig som befinner dig långt bort från Norrbotten vill vi ge möjlighet att enkelt följa vad som händer här.

Vårt bevakningsområde är: Norrbotten i första hand, men också grannlänen i Sverige och Barentsregionen. Riksnyheter som är relevanta för Norrbotten. Vårt fokus är på företagare och entreprenörer.

Vår verksamhet: Enkel och öppen. Vi vill göra det enkelt att följa med. Gratis för läsarna, både webben och nyhetsbrevet. Verksamheten finansieras med annonser.

Du är välkommen att skicka in material eller tipsa oss om stort och smått. Vi vill vara en öppen kommunikationsplattform för alla som är verksamma här och intresserade av näringsliv och samhållsutveckling.

Affärer i norr konkurrerar inte med andra medier. Vi är ett komplement.

Publicering sker med följsam (responsiv) design, vilket betyder att vår sajt automatiskt anpassar sig till den skärmstorlek du använder (datorer, läsplattor, telefoner).

Affärer i norr ges ut av Medianord Nyhetsbyrå AB. Vi har utgivningsbevis.  Annonserna hanteras av Reklam365 och tekniken sköts av Meramedia. Vi är tre Luleåföretag som samarbetar.

Mejla mig om du har synpunkter och förslag!

Till sist en personlig deklaration: Jag gör det här för att jag själv skulle vilja ha den här tjänsten. Och för att det ska bli roligt att jobba med det.

Så välkomna att följa Affärer i norr.

Till sist: Det här är en betaversion. Det vill säga det är en helt nybyggd sajt och det finns alltid saker som behöver justeras och förbättras, som man upptäcker först när man kör i skarpt läge. Upptäcker ni något som inte fungerar bra, kontakta mig. Jag räknar med en inkörningsperiod på ett par veckor.

Hur bra det blir framöver beror på dig och alla som vill läsa det här. Ju fler tips och förslag jag får in, desto bättre blir det här. Jag kan inte skriva om det jag inte vet om.

Annons
Annons