Intacta Kapital ny storsponsor för Kiruna IF

Kiruna Kiruna IF har tecknat ett femårigt sponsoravtal med värdepappersbolaget Intacta Kapital.

- Vi är självklart mycket glada och stolta över att vara Kiruna IF:s nya sponsorer och att vi får vara del i Kiruna IF:s resa mot Hockeyallsvenskan.  Vi får även vara del av, samt bidra till, det svenska samhällets utveckling, säger Fredrik Stockhus, kontorschef Intacta Kapital Stockholm i ett pressmeddelande i anslutning till Stockholm Pride där avtalet undertecknades.

- Att Intacta väljer att teckna ett längre avtal visar på långsiktiga ambitioner och förståelse för att allt inte sker över en natt. Vi ska ha tålamod och jobba efter våra visioner både rent sportsligt och vårt humana arbete för utveckling av Kiruna och Sverige vilket är en vision som Intacta Kapital delar med oss, säger Kirunas IF:s ordförande Thomas Jatko.

För ett år sedan gick bygg- och anläggningsföretaget NYAB in som ny huvudsponsor när Kiruna IF lanserade sitt acceptansprojekt och bytte till matchtröjor i regnbågsfärger. Kort därefter gick radiokanalerna NRJ och Mix Megapol in som sponsorer.

Intacta Kapital är ett värdepappersbolag som arbetar med finansiell rådgivning och kapitalförvaltning mot företagare och privatpersoner. Man förvaltar 13 miljarder kronor åt 30.000 kunder och har 70 anställda vid sju kontor: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Borlänge och Hudiksvall.