Luleå Toastmasters

Luleå Toastmasters har dragit igång säsongen.

Luleå Toastmasters tränar tal och presentation

Luleå Den nybildade klubben Luleå Toastmasters drog igång höstens verksamhet i veckan. Vid mötena tränar man att hålla tal och göra muntliga presentationer.

Luleå Toastmasters är en klubb med regelbundna möten för dem som privat eller i sin ledarskapsroll vill blir säkrare när de ska hålla tal och presentationer. 

- För den som tycker det är jobbigt att hålla tal är det skönt att träna i en miljö där man är trygg och dessutom får positiv feedback. Det är en fantastisk känsla att se hela teamet utvecklas och testa nya presentationstekniker samtidigt som ledarskapet blir en aha-upplevelse,  säger Elizabeth Brentmar, Vice President i Luleå Toastmasters. Hon är också ordförande för Företagarna i Luleå.

Toastmasters har internationella utbildningsprogram och material som man arbetar med för att förkovra sig i att hålla tal och presentationer. Toastmasters Inernational har i dag över 230.000 medlemmar i 92 länder. Luleå är den enda klubben norr om Stockholm. Företag som Volvo och Ericsson har egna klubbar.

Annons