Catharina Persson årets företagare i Haparanda

Haparanda Catharina Persson, Cathis make-up & parfym, blev Årets företagare vid Näringslivsgalan i Haparanda på lördagskvällen.

Catharina Persson, Cathis make-up & parfym, utsågs till Årets företagare med motiveringen:

"Catharina har fått kämpa i sin roll som företagare och vänt motgångar till framgång. Med ett leende på läpparna blandat med hög personlig service får hon sina kunder att känna sig välkomna. Årets företagare är en god förebild och inspirationskälla för andra blivande företagare. Catharina är ett bevis på att det går att förverkliga sina mål och drömmar genom hårt arbete."

 

Till Årets Haparandabo utsågs Micke Kemi, med motiveringen:

"Micke är alltid glad, tillmötesgående och en stolt ambassadör för sitt vackra Haparanda. Attityden ”inget är omöjligt” genomsyrar allt han tar sig för. Micke har genom sitt arbete med Classic Motor Meet hjälpt till att sätta Haparanda på kartan. Pristagaren visar med sitt engagemang att han är en sann eldsjäl. Han är en förebild för både gammal och ung i Haparanda."

Pris för Årets service gick till Kati Sihvola, anställd vid Fonus,med motiveringen:

"Kati har hjärtat på rätta stället, glimten i ögat och ger professionell hjälp och mänsklig omtanke i svåra stunder. God service och vänligt bemötande kännetecknar henne. Hjälpsamheten och det trevliga bemötandet är mycket uppskattad av kunderna. Kati är genom sitt sätt att agera en berömvärd förebild för andra företagare och samhället i övrigt."
Alla val bygger på en omröstning bland Haparandaborna.
Näringslivsgalan i Haparanda ägde rum på Ponde kök & bar med 120 midddagsgäster och lika många till på den efterföljande festen.
- Det var en otroligt lyckad kväll, det kändes väldigt positivt och roligt, säger Janne Lind, ordförande för Företagarna Haparanda.