Hitta.se gör offensiv i norr med Reklam365

Luleå Hitta.se gör säljoffensiv i norra Sverige tillsammans med Reklam365 i Luleå. Reklam365 bildar dotterbolag och rekryterar 10 personer för att sälja åt Hitta.se.

Det Schibstedägda söktjänstföretaget Hitta.se vill öka försäljningen i norra Sverige och har skrivit avtal med Luleåföretaget Reklam365 som ska sköta försäljningen. Reklam365 bildar ett dotterbolag där säljare ska anställas.

- Hitta.se är Sveriges största söktjänst och ett enormt känt och starkt varumärke, säger Mikael Lindgren huvudägare och vd för Reklam365.

Övriga delägare i det nya dotterbolaget är erfarna säljare, varav två också ska arbeta i företaget, med att rekrytera, bygga upp och leda säljarbetet.

Delägare i dotterbolaget är Alexander Andersson, med erfarenhet från bland annat Vardia försäkringar, och Robert Gustafsson, med erfarenhet från bland annat Vardia, Trygg Hansa och Länsförsäkringar. De ska leda säljet. Viktor Granberg är delägare som deltar i styrelsen men arbetar hos Vardia.

- Det ska bli verkligt kul att jobba med en för mig ny produkt och ett starkt varumärke som Hitta.se, säger Robert Gustafsson.

- Vi har tagit in spetskompetens genom delägarskap. De får i uppdrag att bygga upp verksamheten. Målet är det ska vara 10 anställda före årsskiftet, säger Mikael Lindgren.

Reklam365 bygger nu om och utrustar en  del av sin lokal på Kungsgatan för att hysa ett nytt försäljningskontor. Den 9 maj ska verksamheten vara igång.

Reklam365 har sedan tidigare avtal med Schibsted om att sälja reklam till Aftonbladets mobilsajt, tv-tjänsten tv.nu, vädertjänsten Klart och nyhetstjänsten Omni.