ÅsaTjärnberg

Åsa Tjärnberg, vd för IUC Norr.

IUC Norrbotten växer och blir IUC Norr

Luleå IUC Norrbotten utökar sitt verksamhetsområde till att omfatta både Norrbotten och Västerbotten. Firmanamnet ändras till IUC Norr.

Vid bolagsstämman i juni togs även beslut om att erbjuda fler företag, kommuner och organisationer att bli delägare i IUC Norr.

- Syftet med nyemissionen är att skapa ökade möjligheter till riktade satsningar för att utveckla industrin. Detta kommer att ytterligare öka engagemanget från IUC Norrs målgrupp av små och medelstora företag, stora företag i regionen samt från de kommuner och branschorganisationer som finns i företagens närhet, säger Anders Wäppling, styrelseordförande IUC Norr.

- Det är viktigt att IUC fortsätter att initiera strategiska och samordnade affärsdrivande satsningar som förflyttar regionens industri.  Vi ska ta en operativ och tydlig position i regionens innovationssystem. Vi ska uppfattas som effektiv och ”modern” tillväxtmotor med ett jämställt och hållbart förhållningssätt, säger Åsa Tjärnberg, vd IUC Norr.

IUC Norr är ett regionalt utvecklingsföretag för små och medelstora företag inom verkstad, energi och miljö, trä och industriellt byggande och elektronik/IT. Det ägs av företag, fackliga organisationer och kommuner i regionen.

Annons
Koneo -worklife -620x 320
Annons
Dundret -380x 512