LIT

Lisette Ridefors och Felicia Grape i LIT:s ateljé på Sandviksgatan. Foto: Lennart Håkansson

Lash it Lit fick rivstart

Luleå I oktober öppnade Felicia Grape sin nya skönhetssalong Lash it Lit i Luleå. Snabbt blev alla tider året ut fullbokade och nu planerar hon att utöka.

Efter att ha jobbat en tid som egenföretagare i en annan salong i Luleå, öppnade Felicia Grape sin egen salong vid Sandviksgatan.

- Jag har alltid haft visionen att ha ett eget företag, men inte riktigt vågat tidigare. När jag hittade den här lokalen var det givet att dra igång, säger Felicia Grape.

Hon har öppet sex dagar i veckan och alla tider är nu fullbokade. I dagarna har hon fått sällskap i salongen av en makeup-artist, Lisette Ridefors. Tillsammans kan de erbjuda kunderna make up, fransar, naglar och bryn.

- Mitt mål är en komplett salong där det ska finnas allt, från topp till tå. Nästa steg är att skaffa utrustning för spraytan, en metod där man sprejar på solbränna, säger Felicia Grape.

I framtiden vill Felicia Grape rymma fler företagare i sin lokal, och gärna samarbeta med och vara rådgivare till UF-företag.

Marknadsföringen hanterar hon uteslutande via sociala medier.

- Vi kommer att jobba mycket med event. Jag vill hålla våra kunder nära oss. Vi ska ordna VIP-kvällar då det ska vara hemtrevligt att hänga här. Jag vill ge kunderna en helhetsupplevelse, säger Felicia Grape.

 När hon började var det mest yngre kunder. Nu är det mer blandat.

- Min äldsta kund är 75 år. 

Annons
Annons