Källhammer säljer

John Nilsson, Ulrica Källhammer, Lars-Åke Källhammer, Ola Nyberg och Tommy Jonsson.

Källhammer säljer alla sina kontor

Luleå Ulrica och Lars-Åke Källhammer säljer bolagen som driver fastighetsmäklarkontor i Luleå/Boden, Kalix och Gällivare.

De tre mäklarkontoren ingår i den rikstäckande kedjan Husman Hagberg. Bolagen får nu olika ägare.

Luleå/Boden-bolaget förvärvas av John Nilsson och Ola Nyberg som nu jobbar inom Stockholmsregionen. John är uppvuxen i Kalix och Luleå, och Ola är uppvuxen i Lycksele och Piteå. De ska leda verksamheten tillsammans med Tommy Jonsson, som är uppvuxen i Älvsbyn.

Gällivarebolaget tas över helt av Sandra Ågren Nilsson, som varit delägare sedan 2013. Hon anställdes på Husman Hagberg Gällivare 2010 då hon kom direkt från utbildningen till fastighetsmäklare.

Kalixbolaget förvärvades av Anne-May Kara redan 1 december i fjol. Hon rekryterades under våren 2016 från en konkurrerande mäklarkedja för att driva Kalixkontoret.

- Det känns fantastiskt att ha fått lägga grunden till vår framgångsrika norrbottniska mäklarregion och att nu lämna över stafettpinnen till dessa kompetenta och drivna mäklare och företagsledare, säger Lars-Åke Källhammer.

Ulrica och Lars-Åke Källhammer överlåter hela sina aktieinnehav i bolagen. Lars-Åke  kommer att arbeta vidare som anställd fastighetsmäklare på Husman Hagberg. Ulrica avslutar sina uppdrag när de nya ägarna tillträder under första kvartalet i år. Hon kommer att arbeta som coach och mentor på Dirigir Coaching & Consulting AB.

Lars-Åke Källhammer har arbetat som mäklare i 38 år. Han grundade mäklarbolaget år 1992 och 2002 gick bolaget in i franchisekedjan Husman Hagberg.

Annons