Camilla Widing Euromining

Camilla Widing blir operativ chef för Euromining i Gällivare. Foto: Daniel Olausson, Media Tales

Camilla Widing blir operativ chef på Euromining

Gällivare I slutet på augusti tillträder Camilla Widing som operativ chef på Euromining i Gällivare

Camilla Widing är beteendevetare som även studerat internationell ekonomi. Hon har arbetat med organisations-, personal- och ledarskapsfrågor bland annat i ett eget bolag. Hon har också arbetat med näringslivsutveckling, senaste året som vd vid Företagsbolaget i Gällivare.

– Vi behöver en operativ chef som även kontrollerar/implementerar vårt kvalitetsledningssystem hos alla i organisationen och Camilla kommer tillföra bl.a. teambuilding, ledarskapsutveckling och förstärka vårt varumärke. Hon kommer tillföra spetskompetenser inom områden vi behöver utveckla, säger Lars-Åke Augustsson, ekonomichef och styrelseledamot i Euromining AB. 

– Jag har under femton år arbetat med fokus på personal-, ledar- och organisationsfrågor och att få vara en aktiv del i Euromining är ett uppdrag jag ser mycket fram emot. Jag kommer att arbeta utifrån de mål styrelse- och ledningsgruppen tillsammans sätter, så min roll är verkställande, säger Camilla Widing.

Euromining säljer, förmedlar och utför transport- och entreprenadtjänster, nationellt och internationellt till berg-, tunnel-, gruv-, bygg-, mark- och anläggningsindustri samt offentlig sektor.

Företaget har drygt 100 anställda och omsätter 500 miljoner kronor i år. Företaget är en del av Minedrill-koncernen.

Annons
Koneo -worklife -620x 320
Annons
Konferens