Kontorsgruppen öppnar kontor i Boden

Boden Luleåföretaget Kontorsgruppen växer och öppnar kontor i Boden. I expansionen ingår också en satsning på företagsväxlar.

Kontorsgruppen fortsatte växa under fjolåret. Omsättningen ökade med sju miljoner kronor och man nyanställde fem personer.

– Det har gett oss förutsättningar att öppna ett tredje kontor i länet, säger Andreas Berg, ansvarig för det nya Bodenkontoret som ligger på Torpgärdans industriområde i Boden.

Kontoret rymmer både ett lager med de vanligaste förbrukningsvarorna och ett showroom.

Kontorsgruppen breddar sig och satsar nu också på företagsväxlar och erbjuder telefoni med olika tjänsteleverantörer, även med operatörsoberoende växellösningar.

Företaget erbjuder lokal service i allt ifrån dokumenthantering, kassasystem och IT-tjänster, till kontorsvaror, inredning och kaffeautomater. 

Kontorsgruppen är ett Norrbottensägt företag med 27 anställda och kontor i Luleå, Boden och Gällivare. Företaget omsatte i fjol 47 miljoner kronor. Företaget räknar med att fortsätta växa under de kommande åren. Nyligen slöts ett rikstäckande avtal med Sveaskog. Just nu söker man efter mer personal.