Barockbutiken flyttar till Luleå

Kalix/Luleå Kids & Teens bytte namn till Barockbutiken i augusti. Nu har ägaren Ann Sundström bestämt sig för att flytta verksamheten från Kalix. Hon ska satsa på ett showroom i Luleå för sina möbler– och en ny webbshop.

Ann Sundström har kämpat i tio år med att få Kids & Teens att gå runt. Nu hart hon breddat utbudet med barockmöbler, och bestämt sig för att flytta hela företaget till Luleå.

– Jag började att tappa i omsättning redan 2013, och det var inga små summor som jag förlorade varje månad. Det går inte att driva en butik på Köpmannagatan i Kalix, jag har verkligen försökt – och kämpat.

Ann Sundströms intresse för barockmöbler fick henne att bredda utbudet i butiken, men hon har inga kunder från Kalix. Det är istället hennes Facebook-sida som drar trafik, och i oktober öppnar hon en ny webbshop.

– Intresset är större söderut, och jag har redan börjat skicka möbler till kunder som har hittat mig genom sociala medier. Just nu har jag bara kvar butiken medan jag letar efter ett lager och ett showroom i Luleå.

– Det här blir en nystart för mig. Nu får det bära eller brista. Jag satsar allt på Barockbutiken. Det känns riktigt spännande.

Annons