El-Trion är Luleås färskaste företag

Emil Yletyinen och Roger Öquist, El-Trion. Foto: Lennart Håkansson

El-Trion satsar på e-handel

Luleå Luleåföretaget El-Trion som på drygt ett år växt från 3 anställda till 17, satsar nu på e-handel med hela Sverige som marknad.

Den nya webb-shopen somredan är igång riktar sig främst till konsumenter och inte till företag. Den ska sälja elmaterial och verktyg, och även vs-produkter och ventilationsprodukter.

- Vi satsar bara på försäljning till konsumenter. Vi riktar oss till hemmapularna som gör lite arbeten själva. Vi ser det som en växande marknad där vi ska sälja kvalitetsprodukter och hålla rätt priser, säger Emil  Yletyinen, en av delägarna.

Framför allt ska man satsa på storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö där det finns många kunder och en bra logistik för att få ut produkterna till kunderna.

Den nya webb-shopen, som går under varumärket Renovera365, är i drift sedan några dagar.  När försäljngen kommer igång blir det aktuellt med nyanställningar.

- När vi kommit igång är tanken att lyfta över webb-shopen i ett eget bolag för att hålla isär verksamheterna, säger Emil Yletyinen.

El-Trion grundades av de tre elektrikerna Emil Yletyinen, Roger Öquist och Ove Johansson i maj 2016. Företaget är verksamt inom Luleåregionen och har hittills satsat på tre områden: elservice för hushåll och företag, entreprenader och industrijobb. Till det läggs nu en webb-shop.

Annons
Koneo -worklife -620x 320
Annons
Dundret -380x 512