Style of Norrland

Jimmy Renlund, vd och ägare av Style of Norrland. Foto: Privat

Style of Norrland på jakt efter delägare

Luleå Style of Norrland fortsätter sitt nyskapande och satsar på ny modell med skotermönster och är på jakt efter både fler återförsäljare och delägare.

Det började med en skjorta inspirerad av de samiska färgerna – och nu lanserar Style of Norrland en ny modell med skotermönster. Men samtidigt som ägaren Jimmy Renlund hyllas på hemmaplan kämpar han för att nå ut med sina produkter till resten av Sverige.

Det har gått fyra år sedan Jimmy Renlund lanserade sin första skjorta under namnet Style of Norrland. Idag har han tagit fram flera modeller åt både damer och herrar och utökat med sex återförsäljare i Norrbotten och Västerbotten.

- Det går framåt, men visst är det lite tungt ibland. Jag kämpar på och försöker hitta återförsäljare i andra delar av Sverige. Jag har många kunder i webbutiken som bor söderut så jag hoppas att det släpper snart, säger han.

Just nu för Jimmy Renlund diskussioner med ett antal eventuella delägare för att snabba på processen. Tanken är även att växa snabbare och ta fram fler produkter.

- Jag vill växa i en bra takt, men jag vill samtidigt att det ska gå lite snabbare än vad det gör just nu. Om ekonomin tillåter vill jag gärna anställa i framtiden, säger han.

Målet är att ta fram fyra nya skjortor varje år utan att tumma på det norrländska temat. Jimmy Renlund arbetar bland annat med en ny skjorta för damer som planerar att släppas till sommaren.

- Jag ska även lansera sockar för att bredda utbudet i webbutiken. Det är riktigt roligt att arbeta med nya mönster och modeller. Just nu flörtar jag lite med Tornedalen, men vi får se vad det blir, säger han.

Annons
Konferens