Kersti Bergström o Mikael Gramer

Mikael Gramer VD, Kersti Bergström Marknadschef Blikk Sverige AB Foto: Jonathan Eriksson

Kersti Bergström ny marknadschef på Blikk

Piteå Piteåföretaget Blikk rekryterar Kersti Bergström som ny marknadschef.

Hon kommer närmast från ett arbete som ansvarig för marknad och kommunikation inom Skoogs-koncernen. Dessförinnan har hon arbetat flera år inom byråbranschen, både i Sverige och utomlands.

- Vi har arbetat med Kersti tidigare och vet att hennes enorma engagemang, kundfokus och idérikedom ger stor effekt både internt och externt, inte minst genom att styra oss i hur vi agerar för att leva upp till våra kundlöften, säger Mikael Gramer, vd på Blikk.

Rekryteringen av Kersti Bergström är en del i företagets utveckling där man räknar med att under 2019 öka antalet kunder och rekrytera mer personal.

- Under det gångna året har vi tredubblat såväl omsättning som antal kunder och medarbetare. Nästa år släpper vi inte bara ett flertal stora produktnyheter utan har även nya spännande samarbeten på gång med ekonomibyråer, integrationsparters och återförsäljare. Detta, i tillägg till ett större samarbete med Visma Spcs, innebär att vi ser en fortsatt stark tillväxt framför oss under 2019, säger Mikael Gramer.

Blikk har utvecklat ett molnbaserat affärssystem där man digitaliserar kundernas hela administration i ett och samma system.  Bolaget Blikk Sverige AB, med säte i Piteå, är ett dotterbolag till Form1. Form1-koncernen har totalt ett 20-tal anställda.

Annons