Art Clinic öppnar i Luleå

Luleå Art Clinic öppnar en specialistklinik för plastikkirurgi i Luleå, i samarbete med Hermelinen.

Art Clinic är en av landets ledande specialistkliniker inom plastikkirurgi, ortopedi och ryggkirurgi och har verksamhet i Göteborg, Jönköping och Uppsala. Koncernen har också mottagningskontor i Malmö, Växjö, Borås, Skövde, Västerås, Stockholm och Borlänge.

- Vi ser fram emot att få utveckla plastikkirurgin i Norrland tillsammans med Hermelinen som är en ansedd klinik i Luleå med mångårig erfarenhet av att bedriva specialistsjukvård. Vi skall tillsammans bedriva specialistvård med fokus på kvalitet, trygghet, omsorg och utveckling, säger Ronnie Pettersson vd och grundare av Art Clinic.

På kliniken i Luleå ska man erbjuda både konsultation och operation utförda av specialistutbildade plastikkirurger med erfarenhet inom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi. På plats i Luleå kommer operativa ingrepp som bröstkirurgi, ögonlocksplastik, ansiktskirurgi och bukplastik att utföras.

- Vi på Hermelinen är mycket glada över samarbetsavtalet med Art Clinic. Vi kan känna oss trygga med att de delar våra värderingar om kontinuitet och kvalitet och det är särskilt viktigt i dessa dagar när vi läser i pressen om oreglerad verksamhet inom skönhetsindustrin, säger Lisbeth Engelmark, vd för Hermelinen.