Blikk växer och rekryterar supportchef

Piteå Annika Andersen har rekryterats som supportchef till Blikk Sverige, med säte i Piteå. Det är en del i företagets expansion.

Annika Andersen kommer närmast från Speedledger i Göteborg, som är marknadsledande på molnbaserad bokföring.

-Vi är oerhört glada över att ha lyckats locka hem Annika till Piteå och Blikk. Med en tillströmning av kunder från hela Sverige kommer hennes kompetens inom kundsupport och kundservice att vara oerhört värdefull. Att bibehålla vår höga kundnöjdhet i takt med att vi växer är mycket viktigt för oss, säger Niklas Gustafsson, vd på Blikk. 

Under det senaste året har antalet företagskunder ökat från ett trettiotal till mer än 170 företagskunder och över 2.000 användare. Under 2018 räknar Blikk med att antalet kunder och användare kommer att fortsätta öka.

- Vi satsar stort på riksmarknaden och en förutsättning för detta är att bygga ett team i världsklass. Förutom Annika har vi innan årsskiftet anställt en ny säljare och vi planerar att rekrytera ytterligare personal under våren, säger Niklas Gustafsson.

Blikk är ett molnbaserat affärssystem som förenklar projekthantering och minskar administration. Systemet är integrerat med flera marknadsledande ekonomisystem, bland annat Visma och Fortnox.

Blikk Sverige AB bildades i augusti 2017 och är ett dotterbolag till Form1 AB.