Monika Helin Amhigo

Monica Helin, Amigo, är en av de nominerade till Årets företagare i Boden. Foto: Lennart Håkansson

De är nominerade till Årets företagare i Boden

Boden Vid fredagsmorgonens företagarfrukost i Boden avslöjades vilka som är nominerade till utmärkelsen Årets företagare i Boden.

De nominerade till utmärkelsen Årets företagare inför näringslivsgalan är: 

Dennis Wikstén, Wikstens Fastigheter, med motiveringen: "Stadig och stabil tillväxt med bibehållen lönsamhet ger trygghet och framtidstro och en fortsatt utveckling av bostads- och fastighetsbeståndet. Satsar målmedvetet vidare i Boden år efter år vilket skapar nya arbetstillfällen." 

Mattias Hansén, Hansén Bil & Maskin, med motiveringen: "Har under den senaste tioårs-perioden visat upp imponerande tillväxt och samtidigt redovisat goda resultat i en synnerligen konkurrensutsatt bransch. Skapar många nya arbetstillfällen och når stora framgångar utanför kommunen."

Monica Helin, Amhigo, med motiveringen: "Har gått från att vara helt ny företagare till att bli dominant på en nischad marknad. Har under 2017 satsat i nya verksamheter och skapat inflyttning genom att rekrytera personal från andra orter. Ett företag som är att ett komplement till den kommunala verksamheten." 

Vem som vinner avgörs vid Bodens näringslivsgala den 10 februari.

Det är organisationen Företagarna i Boden som står bakom priset. Juryn som utsett de nominerade har bestått av Peter Berkfors, Företagarna Boden (ordförande), Ann-Louise Engström, Företagarna Luleå, Tommy Melander, TM Redovisning, Therese Enbom, Visida, Inge Andersson, kommunalråd Bodens Kommun, Mats Berg, kommunchef Bodens Kommun. 

Annons
Dundret -380x 512