Blikk levererar till Visma

Mikael Gramer, vd för Blikk Sverige AB. Foto: Jonathan Eriksson

Blikk levererar till Visma

Piteå Piteåföretaget Blikk levererar system till ekonomiföretaget Visma.

- Att en så stor aktör uppmärksammar och tror på produkten är ett fantastiskt erkännande för oss. Det innebär också att marknaden i ett slag blir enorm eftersom Visma är marknadsledande i Skandinavien inom affärssystem, säger Mikael Gramer, vd på Blikk Sverige AB.

Det är Blikks system för tidrapportering, orderhantering och fakturering som har licensierats av Visma Spcs, som kommer att leverera systemen under sitt eget varumärke, med namnet Visma Tid Smart.

För Blikk innebär det här att företagets expansion fortsätter. I dag har företaget sju anställda.

-Vi kommer att behöva anställa ytterligare inom kort, behovet är stort främst inom försäljning, utveckling och support. Sammantaget har vi stora planer och ser mycket ljust på framtiden. Det vi sett hittills är bara början, säger Mikael Gramer.

Blikk Sverige AB bildades i augusti 2017 och har nu över 4.000 användare av sina system. Företaget är ett dotterbolag till Form1 AB.

Blikk har utvecklat molnbaserade affärssystem som förenklar projekthantering och minskar ekonomisk administration. Systemet är integrerat med flera marknadsledande ekonomisystem, bland annat Visma och Fortnox.

Annons