More rekryterar

Fredrik Högberg och Erik Eklund, More Digital Studios.

More växer och rekryterar teknisk chef

Piteå More Digital Studios expanderar och rekryterar Erik Eklund som teknisk chef vid huvudkontoret i Piteå.

Erik Eklund kommer senast från North Kingdom där han jobbat med kunder som Google, Supercell och Dplay. Han har även varit med och utvecklat företagets verksamhet i Los Angeles. I sina tidigare uppdrag har Erik arbetat i nära kontakt med More. 

- Ett mångårigt samarbete med Erik i olika roller gör att vi känner varandra väldigt väl och vi vet vilken tillgång vi får. Vi är verkligen jätteglada över att cirkeln sluts, säger Mores grundare Fredrik Högberg. 

More har de senaste åren knutit flera stora kunder till sig och sedan man öppnade ett kontor i Stockholm i fjol har byrån utökat sitt erbjudande både när det gäller koncept och design.

- Vi har ett bra flyt på kundsidan just nu och det ger oss nya möjligheter men också nya utmaningar i allt mer komplexa uppdrag, så tajmingen att få den kompetens och erfarenhet som Erik besitter kunde inte vara bättre. Han blir ett viktigt komplement på den fortsatta resan, säger Lisen Stålberg, vd på More. 

Den digitala produktionsbyrån More Digital Studios grundades i Piteå 2002. Byrån har vunnit flera utmärkelser, bland annat Guldägget och utmärkelsen Årets Byrå 2017.

Annons