Kroppsbalans 2

Alex Gudevik, Anna Gudevik, Anneli Selberg och Alexander Majorov utanför de utbyggda lokalerna. Foto: Kroppsbalans

Kroppsbalans jubilerar och utökar

Luleå Kroppsbalans firar 10 år i Luleå, bygger ut lokalerna och inför nya behandlingar. Grundaren Anneli Selberg, går från enmansföretagare till att anställa tre, däribland Alexander Majorov.

Lokalerna på Stationsgatan har utökats till det dubbla och Anneli Selberg har anställt konståkaren Alexander Majorov som är fysioterapeut och massör, Alex Gudevik, idrottsläkare och Anna Gudevik, massageterapeut och yogalärare.

I samband med jubileet lanserar företaget också ett nytt koncept, The Power of Swedish Lapland, med sju nya massagebehandlingar.

- Vi har så mycket att vara stolta över, bland annat våra skogars rika skatter, bär och växter. Med vårt nya koncept tar vi vara på naturens krafter och erbjuder bland annat turister från när och fjärran möjligheten att uppleva känslan och smakerna från Swedish Lapland i samband med behandlingarna, säger Anneli Selberg. 

Anneli Selberg är född i Harads i Bodens kommun. Hon startade Kroppsbalans i Göteborg 2000, men längtan tillbaka till rötterna fick henne att återvända norrut och hon driver sedan 2008 Kroppsbalans i Luleå.

- Det är framförallt min mormor Alice från Tornedalen som varit min stora inspirationskälla till att arbeta med massage. Hon hjälpte många människor att bli av med sina krämpor och besvär och hon använde sig både av massage och läkeväxter i sina behandlingar. Ett frö såddes redan då i mig som barn. Det har sakta fått gro till sig och är nu redo att slå ut i full blom i detta nya koncept vi skapat, säger Anneli Selberg.

I den nya satsningen samarbetar hon med turistanläggningarna Arctic Bath, Treehotel och Loggers Lodge, där man erbjuder behandlingarna på plats.

Annons