Fredrik Söderholm Bilbolaget

Fredrik Söderholm är ny försäljningschef på Bilbolaget Norrbotten. Foto: Bilbolaget Norrbotten

Fredrik Söderholm blir försäljningschef på Bilbolaget

Luleå Fredrik Söderholm är ny försäljningschef på Bilbolaget Norrbotten med ansvar för försäljningen på samtliga orter i Norrbotten.

Fredrik Söderholm är känd som framgångsrik tränare i Piteå IF:s och Assi IF:s damlag. Han har lång erfarenhet av ledarskap och försäljning, bland annat 14 år som försäljningschef hos All Office.

- Jag är enormt glad över min nya roll och möjligheten att leda och utveckla försäljningen i ett företag med så stark lokal förankring och gedigen kompetens. Jag ser fram emot att vara med att utveckla ett redan bra säljteam och även andra funktioner inom Bilbolaget, säger Fredrik Söderholm.

Fredrik Söderholm är 46 år och bor med sin familj i Luleå. Han fick en gång i tiden, bara 13 år gammal, sitt första sommarjobb på Bil & Traktor som Bilbolaget hette då. Han arbetade på lagret och med butiksförsäljning. Nu, 33 år senare, är han tillbaka igen. 

- Det känns otroligt bra att ha hittat en försäljningschef som Fredrik Söderholm! Han förenar ett starkt driv med bra ledarskap och gedigen kunskap om försäljningsutveckling, säger Roger Edholm, vd för Bilbolaget Norrbotten.

Bilbolaget Norrbotten är Norrbottens största och äldsta bilföretag. Bilbolaget Norrbotten är auktoriserad återförsäljare av Volvo, Ford, Renault och Dacia, och har verksamhet i Arvidsjaur, Boden, Gällivare, Kalix, Kiruna, Luleå och Piteå. 

Annons