Joel och Jonas Western Farm

Jonas Lundström och Joel Stenvall, Western Farm. Foto: Western Farm

Western Farm söker investerare

Boden Western Farm letar efter investerare som vill gå in i verksamheten för att förverkliga framtida utvecklingsplaner.

- Western Farms framtid är både spännande och fartfylld, nyckeln till framgång är enligt visionen för 2020, fler boenden och att nöjesparken utvecklas med nöjesfält, säger Joel Stenvall (före detta Andersson), driftschef och delägare.

Western Fram startade 1996 och har succesivt byggt ut verksamheten med festkvällar, shower, konferenser, julbord och aktiviteter för företag, skolor, föreningar och privatpersoner.

- Vi har under dessa år byggt upp ett unikt besöksmål och vill vi ta nästa steg, säger Jonas Lundström, vd och delägare.

En del i företagets utvecklingsstrategi är att ta in nytt kapital och nya intressenter i verksamheten. Swedbank Företagsförmedling har fått i uppdrag att hitta intressenter. Några stora intressenter har hört av sig.

- Vi tänker brett men vi utgår från vad som är bäst för anläggningen. Det vore roligt att komma i kontakt med intressenter inom branschen. Att de har intresse för verksamheten är väldigt viktigt. Gärna någon som har gjort en liknande resa som vår, säger Joel Stenvall.

Annons