Ericson & Hjelte

Pia Fredriksson, Cecilia Hjelte och Ylva Löwenborg. Foto: Viveka Österman

Pia Fredriksson ny delägare i Ericson & Hjelte

Luleå Pia Fredriksson går in som delägare i Ericson & Hjelte. 

Hon är organisationskonsult och programansvarig för Gestaltakademins organisationsprogram. Förutom delägare blir hon konsultchef på Ericson & Hjelte.

– Jag har genomfört uppdrag i Ericson & Hjeltes regi under många år, och fascineras av företagets värderingar och hur de använder dem både internt och i de uppdrag de utför, säger Pia Fredriksson.

Samtidigt går Ylva Löwenborg in som styrelseordförande för Ericson & Hjelte. Hon har varit regionchef för Sensus  och är nu regionchef för Rädda Barnen. Hon har tidigare varit en av Ericson & Hjeltes organisationskonsulter.

– Ericson & Hjelte är ett affärsmässigt framgångsföretag med högt satta ambitioner. Det jag kan bidra med är att hålla ett långsiktigt fokus på framtiden i en vardag där organisationskonsulternas främsta fokus är att leverera enligt plan och med god kvalitet, säger Ylva Löwenborg.

– Utveckling ger resultat, både för våra kunder och oss. Nu tar vi kloka steg för att kunna möta den allt större efterfrågan från kunderna i regionen, säger vd Cecilia Hjelte.