Skylite rekryterar Per Olsson

Luleå Per Olsson blir ny affärsutvecklare och verksamhetskonsult på Skylite Affärsutveckling AB.

Per Olsson har de senaste 19 åren arbetat som IT-chef för Luleå kommun och nu senast för Bodens kommun. Dessförinnan arbetade han i IT-konsultbranschen.

- Per och jag jobbade rätt tätt ihop för 20 år sedan, han var som en mentor för mig när jag började i branschen. Känns fantastiskt kul att få jobba ihop igen, säger Mattias Lindström, vd på moderbolaget Skylite AB.

För två år sedan startade Skylite dotterbolaget Skylite Affärsutveckling AB som erbjuder IT-tjänster inom IT-mäkleri, projektledning och verksamhetskonsulting, även inom business intelligence, big data och analytics. 

- Jättekul att Per väljer att komma till oss, och i synnerhet nu medan vi är i uppbyggnadsfasen av bolaget. Ska bli spännade att korsbefrukta hans kunskaper med våra, jag tror vi kommer hitta på mycket kul ihop säger Skylite Affärsutveckling AB:s vd Joakim Johansson.

- Jag känner väl till Skylite, har haft några som kollegor för länge sedan, men jag har även haft dem som leverantörer under mina år i Luleå och Boden Kommun. Förutom att de är superduktiga konsulter som brinner och har hjärta för sitt jobb, verkar de ha grymt kul på jobbet. Jag har längtat en tid på få göra affärer i näringslivet igen, ska bli grymt kul att komma tillbaka till IT-konsultbranschen säger Per Olsson.

Skylite Affärsutveckling AB är idag fyra personer men man siktar på att vara cirka 10 personer inom närmsta året.