Bastard Burgers öppnar i Shopping

Luleå Bastard Burgers etablerar en ny restaurang i Shopping galleria. Restaurangen får det nya konceptet Bastard Concept Store.

- Luleåborna känner nog mest till vårt ursprungliga koncept i och med vår nuvarande restaurang i Luleå. Den nya restaurangen i Shopping blir mer i stil med våra flaggskepp i till exempel Umeå, Malmö och Stockholm med uppdaterad inredning och en helt annan typ av ytor, med bland annat loungesoffor, säger Simon Wanler, medgrundare och vd för Bastard Burgers.

Det nya konceptet innebär att det kommer att finnas en pop up-yta med Bastardprodukter till försäljning.

-  Att smälla upp en Bastard Concept Store i restaurangen är något vi funderat på länge, då vi har en enorm efterfrågan på vår merchandise och vi är säkra på att Luleå är den bästa platsen att lansera på, säger Simon Wanler.

Fastighetsägaren Diös bygger nu om lokalerna och öppningen planeras till maj.

- Det är jättekul att vi nu kan presentera en ny spännande etablering i Shopping Galleria. Vi är övertygade om att det kommer att bli en ny mötesplats som bidrar till att fler människor rör sig i centrum. Bastard Concept Store synkar väl med de trender som finns om upplevelsebaserade restaurangbesök och det ska bli spännande att se konceptet live, säger Åsa Johansson, förvaltare på Diös.