Jenny Edfast

Jenny Edfast blir ny vd för Rejlers Sverige

Jenny Edfast ny vd för Rejlers Sverige

Luleå Jenny Edfast har utnämnts till ny vd för Rejlers Sverige AB, med över 1000 medarbetare, 40 kontor och 350 partners. Hon kommer att ingå i Rejlers koncernledning.

Jenny Edfast har en civilingenjörsexamen i industriell ekonomi från Luleå tekniska universitet.

Hon har varit affärsområdeschef inom Pöyry Sverige och verkställande direktör för Pöyry Swedpower. Hon har arbetat hos Rejlers sedan 2015 och är i dag divisionschef för Energy i Rejlers Sverige med 200 medarbetare.

- Jag är glad att Jenny tar över som vd för Rejlers i Sverige, en viktig marknad för oss idag och framåt. Jenny har med framgång drivit förändringen av division Energy inom Rejlers Sverige under de senaste åren. Både lönsamhet och tillväxt har haft en fin utveckling under Jennys ledarskap, säger Viktor Svensson, vd och koncernchef för Rejlers.

Hon tillträder sin nya tjänst vid årsskiftet då hon efterträder koncernchef Viktor Svensson som också varit tillförordnad vd för Rejlers Sverige sedan i maj i fjol.

- Jag är glad och stolt över förtroendet att få fortsätta den inledda förändringsresan med Rejlers Sverige. Våra medarbetare är vår främsta resurs och vi har en stark mix av både erfarna konsulter och yngre talanger, säger Jenny Edfast. 

Annons