Washtek

Washtek blir rikstäckande

Luleå Luleåföretaget Washtek fortsätter sin expansion och blir nu rikstäckande när man inleder samarbete med en av västkustens stora aktörer, Jasteko. 

– Vi är oerhört glada över att ha rott det här samarbetet i hamn. Vi har en gemensam grundfilosofi som innebär att se till att kunderna får professionell och personlig service, något som vi byggt hela vår tillväxt på. Jasteko är dessutom en strategiskt bra partner då de har en lång historia i Göteborgsregionen och bra förtroende hos kunderna, något som vi ska fortsätta förvalta tillsammans, säger Rikard Lindfors, vd på Washtek.

De senaste två åren har Washtek expanderat framför allt i Mellansverige och östkusten. Expansionen har skett genom samarbete med franchisetagare under varumärket Washtek.

- Att Jasteko nu blir en del av Washtek innebär också att vi får ett ännu starkare erbjudande till olika typer av restaurangkedjor som ser en fördel att arbeta med rikstäckande leverantörer, säger Harri Hautamäki, etableringsansvarig på Washtek.

Washtek och Jasteko hjälper restauranger och storkök med leverans, service och reparation av diskutrustning. Washtek erbjuder också planering av nyetableringar av diskrum, köksutrustning och kylenheter.

Det gemensamma målet är att nå en total omsättning på 100 miljoner kronor inom fem år. Idag omsätter Washtek-koncernen 33 miljoner kronor och Jasteko 16 miljoner.

Annons