Ghost Competence

Niklas Lindfors, säljare, Maria Lundgren, konsultchef och Marcus Skårman, kontorschef för Ghost Competence i Luleå. Foto: Lennart Håkansson

Ghost Competence ökar i Luleå

Luleå Rekryterings- och bemanningsföretaget Ghost Competence expanderar i Luleå.

Ghost Competence grundades i Skellefteå för fyra år sedan och för två år sedan öppnade man kontor i Luleå. Nu anställer man sin tredje medarbetare på kontoret för att klara den ökande efterfrågan.

- Vi får mer och mer uppdrag och vi måste ha en person som ansvarar för våra medarbetare ute hos kunderna, säger kontorschefen  Marcus Skårman som nyligen hälsat den nye konsultchefen Maria Lundgren välkommen till kontoret.

Maria Lundgren kommer närmast från Company Line i Luleå där hon arbetat som säljare. Tidigare har hon arbetat på Telia i Luleå.

- Det är jättespännande och ett helt nytt område för mig som jobbat med rent sälj i mitt förra jobb, säger Maria Lundgren. Nu ska hon ansvara för de medarbetare som finns ute hos kunderna. Hon ska också arbeta med rekrytering.

Ghost Competence arbetar med bemanning främst på tjänstemannasidan inom IT och ekonomi, men det blir också mer inom områden som mekaniker, lager och chaufförer. Man har ett tiotal anställda ute hos kunderna.

Ghost Competence är tillsammans med konkurrenten Sundsvallsföretaget Professionals Nord det senaste tillskottet i bemanningsbranschen i Norrbotten. En bransch som växer som en effekt av högkonjunkturen och de stora investeringarna i Norrbotten.

-Vi kan fortsätta att växa hur mycket som helst, men vi vill inte växa fortare än att vi kan hålla kvaliteten. Det är viktigast att göra ett bra jobb för våra kunder, säger Marcus Skårman.

Ghost Competence grundades för fyra år sedan av Tobias Nilsson i Skellefteå. Förutom i Skellefteå och Luleå har företaget också kontor i Umeå.

Annons