LBF förvärvar två fastigheter

Luleå LBF köper en fastighet på Skomakargatan och en fastighet på Ringgatan i Luleå.

Fastigheten Gumsen 26 på Skomakargatan köps av Gabbro AB. Fastigheten består av bostäder och affärslokaler på totalt 900 kvadratmeter. Hyresgästerna påverkas inte av affären. LBF äger och förvaltar sedan tidigare grannfastigheterna Gumsen 28 och Gumsen 31.

- I samband med att vi tar över fastigheten i centrala Luleå så blir det en superfin affärs- och kontorslokal om cirka 260 kvadratmeter ledig i entréplan, så den ska vi börja hyra ut direkt vi tar över i mars, säger Mikael Lindgren, LBF.

LBF köper också fastigheten Bokhållaren på Ringgatan på Skurholmen av Swebor Fastigheter. Fastigheten består av bostäder på totalt 600 kvadratmeter. Hyresgästerna påverkas inte av affären.

- Vår önskan är att få möjlighet att göra ytterligare något förvärv av bostadsfastigheter i Luleå under 2019, men det är få objekt ute på marknaden just nu, säger Lars Arvidsson, LBF. 

LBF Luleå Bostad & Förvaltning AB äger och förvaltar fastigheter i Luleå med omnejd sedan 2006. Bolaget ägs och drivs av Mikael Lindgren och Lars Arvidsson.

Gumsen karta