Tobias Olofsson

Tobias Olofsson. Foto: Lennart Håkansson

Fire Safety Nordic expanderar till Östersund

Luleå Luleåföretaget Fire Safety Nordic expanderar till Östersund.

Fire Safety Nordic har sedan starten 2015 växt till Norrbottens största konsultteam inom brandförebyggande arbete. Nu satsar företaget vidare med nytt kontor i Östersund.

– Vi har redan arbetat i Östersundsområdet ett tag och flera av våra kunder finns där, så en expansion med ett nytt kontor känns naturlig. Vi har redan rekryterat en ansvarig brandingenjör, Lise Westlundh, som har flera års erfarenhet som brandkonsult. Sedan kommer vi fortsätta rekrytera lokalt i takt med intresset på marknaden, säger delägaren Tobias Olofsson.

Etableringen i Östersund blir Fire Safety Nordics fjärde kontor, man finns sedan tidigare i Haparanda, Luleå och Skellefteå.

– Vår snabba tillväxt är en bekräftelse från kunderna att vi möter deras behov på ett bra sätt. Vi värnar om vår kultur och vill uppfattas som en långsiktig partner. Vi kommer fortsätta att växa i Norrland som är vår hemmamarknad i takt med efterfrågan och att vi får kontakt med bra, nya medarbetare. Rätt kompetens tillsammans med rätt inställning är avgörande för att bygga ett starkt och självständigt team, säger Tobias Olofsson.

Fire Safety Nordic AB erbjuder konsulttjänster inom brandskydd i nya eller befintliga byggnader. Företaget projekterar, besiktigar och dokumenterar brandskydd, arbetar rådgivande för kommuner, företag, privatpersoner och föreningar. Fire Safety Nordic har ramavtal med bland annat Luleå kommun, Haparanda kommun, Huddinge kommun och Topbostäder i Gällivare.

Annons