Norra Finans

Magnus Lehto och Monica Wikström-Johansson

Norra Finans etablerar kontor i Luleå

Luleå Haparandaföretaget Norra Finans etablerar kontor i Luleå. Monica Wikström-Johansson anlitas som ansvarig för Luleåkontoret.

Norra Finans erbjuder finansieringslösningar för företag såsom fakturaköp och inkasso. Huvudkontoret ligger i Haparanda och man har också kontor i Stockholm och Helsingfors.

- Vårt bolag växer och i takt med det behöver vi etablera oss på fler orter för att komma närmare våra kunder. Luleå med omnejd är en intressant region där det händer mycket positivt, och för oss känns det naturligt att etablera nästa kontor i residensstaden, säger Magnus Lehto, vd för Norra Finans.

Monica Wikström-Johansson blir platschef i Luleå, och samtidigt marknads- och säljchef för Norra Finans. Hon arbetar som konsult genom sitt bolag Konsultbuketten.

- Norra Finans är en uppstickare här i Norrbotten och jag ser en stor tillväxtpotential i verksamheten. Norra Finans är ensam aktör idag i Norrbotten med denna tjänstemix. Det ska bli mycket spännande att få vara med på tillväxtresan, säger Monica Wikström- Johansson.

Hon har under många år arbetat med marknads- och säljfrågor. Hon har också erfarenhet från den finansiella sektorn, bland annat var hon med och startade riskkapitalbolaget Partnerinvest Norr, där hon arbetade som investeringsansvarig i fem år.

Norra Finans kommer att ha sitt kontor på Storgatan i Luleå.

Annons