Heimstaden växer och bygger ut

Luleå Fastighetsbolaget Heimstaden utökar ytan på sitt kontor i Luleå med 175 kvadratmeter och förlänger hyreskontraktet med fastighetsägaren Galären.

- Vi har behov av större ytor och när Galären erbjöd oss lokalerna, blev det perfekt timing med vår planerade expansion. Vår verksamhet i Luleå växer, och med större lokaler får vi ytor för att kunna driva de byggprojekt vi planerar för i Luleå, säger Roger Sjöstedt, fastighetschef på Heimstaden.

Heimstaden kom in på bostadsmarknaden i Luleå genom ett förvärv av ett fastighetsbestånd från Lulebo och Luleå kommun 2016. Sedan 2017 hyr Heimstaden lokaler av Galären på Gammelstadsvägen. Riksbyggen finns sedan tidigare på samma fastighet och i slutet av året flyttar även Rikshem in.

- Det är roligt att kunna hjälpa en kollega i branschen med att utveckla verksamheten i våra lokaler. Att följa med i våra hyresgästers utveckling är ett led i arbetet med att få våra hyresgäster att trivas länge i sina lokaler och kunna växa i dem, säger Vincent Lundahl, Galären.