Lindbäcks förstärker ledningen

Piteå Lindbäcks organiserar om och förstärker i ledningen. Wilhelm Risberg blir vice vd för Lindbäcks Bygg och Markus Holmlund blir vd för Lindbäcks Boende.

Wilhelm Risberg har varit verksam i många funktioner inom Lindbäcks under en lång tid. De senaste åren som vd i Lindbäcks Boende med ansvar för marknad och försäljning. 

– Vår organisation har under relativt kort tid vuxit mycket såväl personellt som geografiskt och vi måste säkerställa att vi har en effektiv organisation i Bygg. Wilhelms uppdrag blir att operativt leda det effektiviseringsarbetet, säger Stefan Lindbäck, vd för Lindbäcks Bygg.

När Wilhelm Risberg blir vice vd för Lindbäcks Bygg, efterträds han som vd för Lindbäcks Boende av Markus Holmlund. Han har tidigare varit platschef för ABB i Piteå och har i fyra år arbetat i ledande positioner på Lindbäcks.

– Markus har visat goda kvaliteter som ledare och det känns bra att lämna över vd-rollen till honom när jag nu tar mig an en ny utmaning inom koncernen, säger Wilhelm Risberg.