Lindbacks

Anna Bergsten och Annica Lindbäck går in som delägare i Lindbäcks. Foto: Lindbäcks

Ägarfamiljen utökas i Lindbäcks

Piteå Systrarna Anna Bergsten och Annica Lindbäck går in som delägare, skriver Lindbäcks i ett pressmeddelande.

Anna Bergsten, som bor i Stockholm, går in som delägare och kommer att arbeta i företaget som digitaliseringschef och kontorschef i Stockholm, skriver Lindbäcks. Hon har en bakgrund som civilingenjör och lång erfarenhet inom IT och affärssystem.

– Det känns väldigt roligt att bli en del av vårt familjeföretag och jag ser verkligen fram emot att sätta mig in i min nya roll. Med min erfarenhet och kompetens hoppas jag kunna bidra till utvecklingen av företaget vad gäller digitalisering men även mjukare frågor som trivsel och värderingar, säger Anna Bergsten.

Annica Lindbäck har också bakgrund som civilingenjör och har arbetat som laboratoriechef på DNV GL i 20 år. Hon är bosatt i Norge.

– Jag har inte varit direkt engagerad i företaget som min bror men jag har hängt med i utvecklingen genom Stefan och Erik och mina besök på företaget. Jag tror att jag kommer att kunna bidra med mina kunskaper och mitt intresse för hållbarhet. Det är en viktig fråga både för företagets konkurrenskraft och för samhället i stort och något jag verkligen känner starkt för, säger Annica Lindbäck.

Annons
Annons