Tromb O Monument

Tromb förvärvar designstudion Monument

Luleå Digitaliseringsbolaget Tromb har köpt designstudion Monument.

– Förvärvet av Monument vässar vårt erbjudande inom design, användargränssnitt och rörlig grafik säger Anders Hallberg, vd på Tromb.

Monument grundades för mindre än ett år sedan av Tomi Skantz och Robert Stjärnström från Samuraj Kommunikation AB. Sedan dess har de arbetat främst för kommunikationsbyråer och produktägande teknikföretag, men även haft kunder som Luleå Hockey, där Monuments löpande uppdrag är att producera den rörliga grafiken som spelas upp på isen före lagets hemmamatcher.

- De bästa grejerna vinner. Du måste vara extremt vass i alla aspekter av din affär om du vill se resultat; från teknik, upplevelse och innovationshöjd, till hur produkten förpackas och marknadsförs. Tillsammans tar vi en position där vi kan samspela design, teknik och kommunikation på en helt unik nivå, säger Robert Stjärnström, ordförande för Monument.

Tromb är sedan tidigare verksamma på tech-, strategi- och affärssidan. Med ett femtiotal digitala affärsutvecklare, kontor på fyra orter (Piteå, Luleå, Skellefteå, Stockholm) och engagemang i ett antal start-ups vill Tromb fortsätta expandera inom det digitala området. 

Annons
Annons