Jonas Wennber

Jonas Wennberg, vd för HVM Sverige AB.

Jonas Wennberg vd för nystartade HVM Sverige

Luleå Det finländska anläggningsföretaget HVM har startat ett svenskt dotterbolag för att satsa på marknaden i norra Sverige. Till vd för HVM Sverige AB har man rekryterat Jonas Wennberg.

Jonas Wennberg har nära 15 års erfarenhet av olika ledarpositioner inom branschen och kommer nu senast från rollen som platschef på Swerock Transport  & Maskin AB.

- Vi är mycket glada att välkomna Jonas Wennberg som vid till HVM Sverige AB. Med sin gedigna erfarenhet från branschen borgar det för en hållbar utveckling av företaget. Jonas breda kompetens och nätverk gör att han har alla förutsättningar att bli en bra vd för vår verksamhet, säger Harri Posti, delägare och vd för HVM.

HVM är efter 60 år i branschen etablerat i Finland. Företaget arbetar med anläggningsarbeten, rivningsarbeten och stålspontarbeten.

- Det känns riktigt roligt att få etablera detta företag i Sverige då efterfrågan på denna typ av tjänster ökar. HVM är ett företag i framkant där hög kvalitet och service är det som kännetecknar företaget så jag ser verkligen fram emot att starta upp och utveckla HVM Sverige AB, säger Jonas Wennberg.