Jens Edström

Jens Edström, verksamhetschef vid Installs nya kontor i Örnsköldsvik.

Install öppnar kontor i Örnsköldsvik

Piteå Piteåföretaget Install öppnar kontor i Örnsköldsvik. 

Jens Edström blir verksamhetschef för det nya kontoret i Örnsköldsvik. Flera medarbetare ska rekryteras. Det handlar om fibertekniker och en projektör.

– Örnsköldsvik känns som ett naturligt steg. Vi har hittat rätt person att driva vårt nya kontor och vi har fått förfrågningar från befintliga kunder som önskar att vi kan erbjuda lokal närvaro. Dessutom passar Ö-viks näringsliv vårt erbjudande perfekt då vi har stor erfarenhet av skogs-, cellulosa- och verkstadsindustrin, säger Jan Fransson, vd på Install.

Vid det nya kontoret ska man i första hand erbjuda installationer inom fiber.

– Känns riktigt spännande att få axla ansvaret med att bygga upp Installs kontor här i Ö-vik. Installs affärsmodell och nytänk kommer att uppskattas bland företagarna i regionen, säger nye verksamhetschefen Jens Edström.

Install har kontor i Piteå, Luleå och Skellefteå och sysselsätter idag ett 100-tal personer. Man räknar med att nå en omsättning på närmare 400 miljoner kronor under 2020. Bland annat har man stora uppdrag i vindkraftsparken i Markbygden och Hybritprojektet som drivs av SSAB, LKAB och Vattenfall.

Annons