Emma Lundmark

Emma Lundmark blir ny sälj- och marknadskommunikatör på Medlefors.

Medlefors stärker marknad och sälj

Skellefteå Emma Lundmark blir ny sälj- och marknadskommunikatör på Medlefors hotell och konferensanläggning utanför Skellefteå.

Rekryteringen är en del i Medlefors satsning på att utvecklas inom hotell och konferens. Syftet är att hon tillsammans med resten av marknadsavdelningen ska fokusera på uppsökande verksamhet och kundrelationer. Hon ska också arbeta med kommunikation.

Emma Lundmark har tidigare arbetat som hotellchef för Stadshotellet och Best Western Hotel Malmia i Skellefteå.

- Det känns fantastiskt att bli en del av Medlefors-teamet. Medlefors står inför en spännande fas med nya projekt och investeringar – en resa som jag vill vara med på, säger Emma Lundmark.

- Det är otroligt roligt att få välkomna Emma till Medlefors. Hennes kunskaper om hotell- och konferensbranschen är en stor tillgång och hon kommer in med fräscha ögon och nya idéer, säger Martin Hedqvist, marknadschef på Medlefors.

Medlefors driver hotell, konferensanläggning och folkhögskola. Huvudman är den ideella föreningen Norrlands arbetares folkhögskola, bildad av organisationer inom arbetarrörelsen. Medlefors har ett 60-tal anställda och omsätter cirka 60 miljoner kronor årligen.

Annons