The Great Northern

The Great Northern i Skellefteå.

Nolia storsatsar i Skellefteå

Skellefteå Nolia storsatsar i Skellefteå med sommarens Euro Mine Expo, deltagande i Energy Confusion och flytt till lokaler i The Great Northern.

– Skellefteå är inte bara en av våra ägarkommuner utan också en av de mest spännande framtidskommunerna i landet där vi kommer att öka vår synlighet och aktivitet, säger Jonas Dahlberg, vd på Nolia AB.

The Great Northern innehåller lokaler för företag, möten och utbildningar.

– Vi är jätteglada att Nolia ökar sin närvaro i Skellefteå och flyttar in på The Great Northern. Vi ser fram emot ett tätare samarbete som vi hoppas bidrar till ännu fler mötesplatser här som skapar tillväxt för både befintliga företag och startups, säger Sanna Orellano, marknadsansvarig på Skellefteå Science City som driver The Great Northern.

Sedan tidigare gör Nolia Euro Mine Expo i Skellefteå, som i år hålls 9-11 juni på Skellefteå kraft arena. Veckan innan är Nolia med och genomför Energy Confusion på samma arena. Energy Confusion är ett tvådagarsevent kring elektrifiering, energiförvaring och smarta energilösningar. Det är en blandning av internationell konferens, event och utställning med matchmaking-möjligheter, där fokus ligger på att skapa en hållbar framtid men också nya affärer och samarbeten i Norrland.

Annons