Arctic Infra Mikael Johansson

Mikael Johansson, vd på Arctic Infra.

Arctic Infra tar in ny delägare och etablerar sig i Kiruna

Luleå Luleåföretaget Arctic Infra, som startade sin verksamhet i fjol, etablerar nu kontor i Kiruna och tar in Daniel Isaksson som ny delägare.

Daniel Isaksson kommer närmast från NTG där han arbetat som projektchef. Dessförinnan har han varit platschef på Svevia. Från 1 december i fjol är han delägare och arbetschef i bolaget.

- Jag har följt Arctic Infra under det första året och framtiden ser väldigt ljus ut för företaget. Nu fortsätter arbetet för att bibehålla och höja kvaliteten inom våra verksamhetsområden samtidigt som vi fortsätter vår expansiva fas under 2020, där vi börjar med att etablera oss i Kiruna, säger Daniel Isaksson.

Det nya kontoret i Kiruna ska vara igång under andra kvartalet. Just nu rekryterar företaget medarbetare till satsningen.

- Kiruna är en självklar etableringsort för Arctic Infra. Stadens flyttprocess är i full gång vilket följaktligen ökar behovet av duktiga entreprenörer inom infrastruktur. Vi rekryterar nu ett starkt arbetslag till orten för att möta Kirunas gedigna utvecklingsplan, säger Mikael Johansson, vd på Arctic Infra.

Arctic Infra arbetar med vägbyggnad, mark, infrastruktur, ledningsarbeten, el och VA, och gruv- och vattenkraftsdammar. Företaget har huvudkontor i Luleå och platskontor i Gällivare, och nu snart även i Kiruna.

Arctic Infra är grundades i fjol av Mikael Johansson och Gustav Nilsson, som driver Gällivare Frakt. Företaget ingår i koncernen GM Investment Group tillsammans med systerföretagen Gällivare Frakt och Dalton Fastigheter.

Annons