Linus Styrman

Linus Styrman, verksamhetsansvarig på Dagertun Support & Consulting. Foto: Daniel Holmgren

Dagertun Support & Consulting fortsätter växa

Luleå Dagertun Support & Consulting har gått från att vara ett enmansföretag till att ha tio anställda och en omsättning på 17 miljoner kronor. Nu satsar de på fortsatt tillväxt.

Dagertun Support & Consulting AB grundades 2010 av Klas Dagertun, som nu är vd för Kaunis Iron i Pajala. Under de första åren låg omsättningen för enmansföretaget på cirka fyra miljoner kronor, men 2017 började intresset för bolagets tjänster att öka rejält.

- Vår affärsmodell är en mix av en traditionell redovisningsbyrå och en renodlad managementbyrå. Jag tror att en del av vår framgång beror på att vi arbetar tillsammans med våra kunder, säger Linus Styrman, verksamhetsansvarig och förklarar att de går in med både personlighet och engagemang i alla affärer.

Under 2019 ökade Dagertun Support & Consulting sin omsättning från 11 till 17 miljoner kronor. I år siktar bolaget på att öka omsättningen till 20 miljoner kronor.

- Vi har en fortsatt god tillväxt i regionen och det är många företag som vill etablera sig i norra Sverige. Luleå och Norrbotten har ett fantastiskt näringsliv som vi vill vara med och utveckla. Idag är vi tio anställda, men vi kommer att fortsätta att anställa och växa, säger han.

Under 2020 kommer Dagertun Support & Consulting även att bygga vidare på befintliga affärer och utveckla vissa affärsområden. Linus Styrman berättar att de tror starkt på området ekonomi och finans tillsammans med affärsutveckling.

- Det finns planer på att öppna kontor i andra regioner, det är vår vision. Men eftersom vi har haft en kraftig tillväxt under de senaste åren vill vi bygga en stabil och väl förankrad företagskultur på firman innan vi tar nästa steg.

Annons