Nordmark O Nordmark

Ida Wänstedt, Moa Öst och Annelie Jönsson. Fotograf: Jonas Westling

Nordmark & Nordmark växer i Skellefteå

Luleå Luleåföretaget Nordmark & Nordmark Arkitekter växer i Skellefteå där man öppnade kontor 2018.

- Vi ser Skellefteå som en spännande plats att vara på. Det händer mycket här och det finns höga ambitioner och ett positivt och kreativt klimat, säger Moa Öst, kontorschef i Skellefteå.

Under hösten 2018 etablerade företaget kontor i Skellefteå och Moa Öst rekryterades som arkitekt. Nu växer kontoret med två personer. Arkitekt Ida Wänstedt från Luleå-kontoret flyttar till Skellefteå. Annelie Jönsson, designer med inriktning på varumärkesutveckling, har bland annat jobbat globalt som designstrateg och med konsumentanalys för Sony Ericsson. Hon har tillfört varumärkesutvecklingen och designen av platsvarumärket Skellefteå under sin tid på varumärkesbyrån Krux.

- Vi ser fram emot att fortsätta utveckla kontoret i Skellefteå som en del i vår övergripande företagsvision. För oss handlar det om att vara en ansvarstagande samarbetspartner i en omsorgsfull stadsomvandling i Skellefteå, där det just nu händer väldigt mycket positivt, säger Moa Öst.

I Skellefteå är Nordmark & Nordmark, som nyligen flyttat in i nya lokaler på Stationsgatan, aktuella med bostadskvarteret Frigg och kontorshuset som byggs på Strömsör. 

Även Luleåkontoret rekryterar. Här börjar Evelina Engman, civilingenjör i arkitektur.

Annons