Lena Palmér

Lena Palmér driver tillsammans med Kenneth Palmér Sixten Nilssons Motorservice. Foto: Anna Holmberg

Tre nominerade till Årets tillväxtföretag i Boden

Boden Tre företag är nominerade till utmärkelsen Årets tillväxtföretag i Boden inför näringslivsgalan i februari.

De tre nominerade är:

Multcon. Ett familjeföretag grundat i Harads och drivs av Ida-Linn och Jonas Näzelius. Företaget arbetar med service och entreprenad inom elektriska installationer, larm, fiber och teknisk konstruktion. Man arbetar också med utveckling och forskning, i samarbete med bland annat LTU. Vid förra årets näringslivsgala utsågs man till Årets landsbygdsföretag och nyligen kom man med i Veckans Affärers lista över superföretag i Sverige. Företaget presenteras i torsdagens nummer av Dagens Industri.

Parkkompaniet. Drivs av Lars Karlsson och Torbjörn Egmalm. Företaget arbetar med grönytor, trädgårdsanläggning och fastighetsskötsel av utemiljöer, med kunder i hela södra Norrbotten. Företaget var nominerat i samma kategori förra året. Företaget har utnämnts till gasell av Dagens Industri.

Sixten Nilssons Motorservice. Drivs av Lena och Kenneth Palmér. Företaget säljer skotrar, snöslungor, trädgårdsverktyg, kläder och tillbehör. Drivs nu av tredje generationen. Affärer i norr skrev om när företaget byggde ut verkstaden och ökade försäljningen av snöskotrar.

Annons