Charlotte Berg

Charlotte Berg blir ny vd för Luleåföretaget Compodium.

Charlotte Berg ny vd för Compodium

Luleå Charlotte Berg blir ny vd för Luleåföretaget Compodium International AB.

Hon kommer närmast från IDL Biotech AB där hon varit vd sedan 2017.

Compodiums grundare och nuvarande vd, Bengt Grahn, ska i fortsättningen ansvara för bolagets fortsatta utvecklingsarbete av digitala videomötestjänster på en marknad som nu växer kraftigt under coronakrisen.

- Vi är mycket glada att ha lyckats rekrytera Charlotte Berg till Compodium. Vi står inför en spännande fas av företagets internationella expansion och vi är övertygade om att Charlotte är rätt person att leda den fortsatta utvecklingen av Compodium, säger Thomas Flinck, ordförande i Compodium International AB.

Charlotte Berg tillträder senast den 20 oktober.

- Det är med stor tillförsikt och ödmjukhet jag tar mig an uppdraget som vd på Compodium. Jag ser fram emot att fortsätta utvecklingen av Compodiums verksamhet och skapa ännu större tillväxt i bolaget. Digitaliseringen går i allt snabbare takt och coronapandemin har ytterligare accelererat mognaden och behoven av digitala mötestjänster. Vi står inför en spännande expansion på en marknad där modern teknik kan lösa globala utmaningar, säger Charlotte Berg. 

Compodium International AB levererar säkra, krypterade och autentiserade digitala videomötestjänster. Kunderna finns inom hälso- och sjukvård, statliga och kommunala organisationer, försvarsmakten, globalt verksamma företag och organisationer, och aktörer inom finans, försäkring och juridik.

Annons