Lovisa Rosen

Lovisa Rosén, affärs- och HR-chef på Byhart.

Byhart blir partner med danska Plandisc

Luleå Luleåföretaget Byhart har tecknat ett partnerskap med det danska företaget Plandisc.

Det danska företaget erbjuder en digital plattform som passar Byhart och dess kunder, i synnerhet när det gäller organisation, styrelse, ledning, HR och marknadsplanering.

- En viktig del i effektiviseringsprocessen är att förenkla, inte göra det svårare. En stor anledning till att vi valde Plandisc som leverantör är att deras verktyg går att bädda in i våra kunders system, exempelvis på deras intranät och hemsidor, för att inte tala om i Microsoft Outlook, vilket enbart kommer göra deras liv enklare när de får stenkoll på planeringen, säger Lovisa Rosén, affärs- och HR-chef på Byhart.

Byhart arbetar, förutom med rekrytering och HR, också med att skapa och utveckla bolagsfunktioner hos sina uppdragsgivare, bland annat inom marknad och kommunikation.

- Ja, vi har funnit en väldigt intressant partner. Byhart har sunda tankar i hur de arbetar med sina klienter och vi är väldigt glada över att ha hittat ett mycket aktivt företag i Sverige. Vi finns idag på den nordiska marknaden med över 600 skapade företagslösningar och en bit över 60.000 användare, säger Morten Mellergaard, vd på Plandisc.

Annons