Byhart etablerar sig i Boden

Boden Luleåföretaget Byhart etablerar sig i Boden Business Park.

Genom att etablera sig i Boden vill företaget komma närmare flera av sina kunder och samarbetspartners, och bli fysiskt närvarande på en marknad man tycker är innovativ och spännande.

Vi känner att det är helt rätt att öppna portarna i Boden. Boden Business Park har väldigt intressanta planer för framtiden och det händer redan nu flera spännande saker på området, inte minst den nya byggnaden Verkstan som innehåller både spelstudios och utbildningar, säger John Mannberg, en av delägarna i Byhart.

Både Byhart och Boden Business Park ser etableringen som strategisk.

Här på Boden Business Park har vi många bolag som vill framåt och där förhoppningsvis flertalet kommer att växa fort, och då känns det väldigt bra att ha Byhart med dess kompetens inom exempelvis HR, kompetensförsörjning, försäljning och marknad i närheten. Jag tror att både företaget i sig och våra andra hyresgäster kommer att ha stor vinning av varandra, säger Thomas Fägerman, vd på Boden Business Park.

Byhart arbetar, förutom med rekrytering och HR, också med att skapa och utveckla bolagsfunktioner hos sina uppdragsgivare, bland annat inom marknad och kommunikation.