Elin Emanuelsson

Elin Emanuelsson, kontorschef, är en av de nya medarbetarna på More Digital Studios i Piteå.

More Digital Studios i stark tillväxt

Piteå Piteåföretaget More Digital Studios växer snabbt och har sedan årsskiftet anställt sju nya medarbetare.

- Det är fantastiskt kul att se att våra satsningar har givit resultat och vi fortsätter med vårt fokus på tillväxt. Hittills i år har vi vuxit med 44 procent jämfört med jan-maj 2019, trots corona, säger vd Lisen Stålberg Olmert.

Hösten 2018 tog Lisen Stålberg Olmert över som vd. Under hennes ledning har More Digital Studios vuxit med stora internationella kunder och flera nyanställningar. Företaget har dessutom vridit om från att främst jobba mot byråer till att idag arbeta uteslutande direkt mot varumärken.

Företagets bokslut för 2019 visar en stark ekonomisk tillväxt, med en omsättning på 22,7 miljoner (18,3 miljoner 2018) och en vinstmarginal på 20 procent (5,6).

En av rekryteringarna är Elin Emanuelsson som senast kommer från Sparbanken Nord, och dessförinnan Polarbröds marknadsavdelning. Hon har tagit över rollen som kontorschef på huvudkontoret i Piteå.

I år har också Jan Suomi, Matilda Rodin, Lovisa Schelwander, Gabriella Hardstedt, Erik Larsson och Alfredo Oyanadel anställts. Nu har More Digital Studios 28 medarbetare.

Den digitala produktionsbyrån More Digital Studios grundades i Piteå 2002 och har sedan några år också kontor i Stockholm.

Annons