Nordic Quick Systems satsar på global försäljning

Piteå Piteåbolaget Nordic Quick Systems har anställt Ravi Kappel för att leda företagets internationella expansion.

Han ska ansvara för företagets globala försäljning av kedjehjul med roterbara och utbytbara slitagedelar. Framför allt inom branscherna papper och massa, stål och energi.

Ravi Kappel har tidigare varit produkt- och säljchef inom de branscherna, på Nordkalk, Kuusakoski Recycling, Santasalo Gears och Sumitomo Drive Technologies.

- Vi börjar få kläm på hur den svenska marknaden fungerar och har nu även börjat exportera vårt kedjehjul. Det känns som om att vi befinner oss i helt rätt fas för att välkomna Ravi, som ska fortsätta leda vår exportaffär, säger Sammy Pergament, sälj- och marknadschef, och delägare i Nordic Quick Systems.

- Jag har änge haft ögonen på Nordic Quick Systems och blev riktigt glad när jag såg att de sökte en Global Sales Manager. Bolagets produkt är enkel att förstå, samtidigt som den skapar stor kundnytta. Det ska bli riktigt kul att få sätta tänderna i denna uppgift och jag hoppas kunna bidra med mitt genuina teknikintresse och goda förståelse för branschen, säger Ravi Kappel.

Annons