Oh My köper metodbyrån Sigmar

Piteå Oh My fortsätter att växa. Vid årsskiftet köpte man Helikopter Brand Design. Nu köper man metodbyrån Sigmar i Luleå.

– Vi har samarbetat med Sigmar tidigare och följt deras resa sedan starten. Förutom att Sigmar består av kanonpersoner har de lyckats hitta en stark position inom beteendeförändring och hållbarhet som mappar väldigt bra med vårt övriga erbjudande, säger Niclas Wikström vd på Oh My. 

Oh My har sedan starten i Piteå 2011 växt snabbt. Företaget har blivit DI Gasell i fyra år i rad. Man har växt både i Sverige och öppnat kontor i Oslo. Tillsammans med dotterbolagen Trickle och The Domain Was Taken omsatte man i fjol 100 miljoner kronor.

- Att få komma in i ett större sammanhang ger oss möjligheten att på ett ännu bättre sätt ta oss an alla de utmaningar företag, organisationer och kommuner står inför i en tid som denna, säger Signe Lindgren, medgrundare i Sigmar.

Sigmar kommer att finnas kvar som varumärke och alla fem medarbetare följer med och kommer att dela kontor med Oh My i Luleå.

Oh My, som grundades i Piteå, ingår i Real Agency Group som består av Spoon-gruppen (Spoon Sthlm, Göteborg, Malmö, Helsingfors, Oslo, London, Spoon Martech och Spoon Inhouse), Oh My-gruppen (Oh My Sthlm, Oh My Piteå, Oh My Halmstad, Oh My Oslo, Trickle, The Domain Was Taken) och KIT.