Relitor satsar på nytt affärsområde

Luleå Luleåföretaget Relitor satsar på ett nytt affärsområde och erbjuder teknisk projektledning till sina kunder i Norrbotten och Västerbotten.

Behovet av expertis kring teknisk projektledning har blivit allt mer efterfrågat, säger Pedro Raposo, ansvarig för projektledningsgruppen på Relitor.

Den expansiva industrin i Norrland fick Relitor att öppna ett kontor i Skellefteå i höstas. Nu går man vidare med ett nytt affärsområde som innebär en satsning på att skapa effektivitet genom att lägga större resurser på samordning och uppföljning. Företaget planerar att rekrytera fler medarbetare till konstruktion och projektledning.

Det finns en stor efterfrågan på den kompetensen bland våra kunder. Den här satsningen gör oss mer heltäckande och kommer att hjälpa oss att bredda kundbasen och ta oss in i nya branscher, säger Pedro Raposo.

Relitor Engineering är ett teknikkonsultbolag som jobbar åt industrin med projektledning, konstruktion, beräkningar och CE-märkning inom maskin- och processteknik.